Ervaringen

Muzikale ervaringen met Het Muziekbeestje

Zeer geschikt voor verjaardagen of kinderfeestjes! Onze dochters van 3 en 5 jaar zijn dag op dag jarig en vieren hun verjaardagen samen. Op de vraag wat gaan we dit jaar doen? Was het antwoord unaniem Hinkeeeeh en Sem!. Dus dat hebben we ook dit jaar weer geregeld. Alle kindjes in de leeftijd van 1-8 jaar vonden het super leuk. Wat een feest. En ook De ” oude” buurvrouw genoot volop van de leuke liedjes en blije kindjes. Hinke is muzikaal, heeft oog voor alle kinderen en hanteert een doortastende en zeer lieve “aanpak”!! Zoals Dycke (3)zei; memmie ik fyn Hinke en Sem sa leaf en gezellig, komme se moarn wer?

Hinke weet met haar muzikaliteit en enthousiasme iedereen mee te krijgen in haar wereld van muziek. Door een leuk en afwisselend programma houdt zij zelfs de allerkleinsten geboeid. Een beleving die voor zowel ouder als kind ontzettend leuk is!

Wat een leuke activiteiten verzorgt het muziekbeestje! De muziekochtend in onze winkel (Sfinx in Heerenveen) was een groot succes. Alles sluit perfect aan bij de doelgroep, en de kinderen hebben er veel plezier in. Snel weer doen dus!

Muziekbeestje is bij ons thuis, op onze dochter haar kinderfeestje geweest. De kinderen (en volwassenen) vonden het geweldig. Alle kinderen deden enthousiast mee.

https://www.facebook.com/pg/hetmuziekbeestje/reviews/